www.animalcrossing.cz

Diskusní téma: AC:WW

Datum
Vložil
Titulek

Re: Bellový stromy

Jo...dobrý :)

Datum
Vložil
Titulek

..

Tak opakuji prosbinku....vysázela jsem kvanta palem s kokosy ale žádný jiný ovoce(kromě těch votravnejch jablek) nemam.Dala jsem na radu a jak jabka tak kokosy jsem poslala různejm zvířatům ve městě a oni mi ustavičně posílaj tapety a koberce.....newim co s tim...asi se pudu zahrabat sama xPPPP

Datum
Vložil
Titulek

Re: ..

MUsíš zkoušet dále.... ;-)

Datum
Vložil
Titulek

Re: ..

NE, NEMUSÍ! Přečetla jsem si na Mayině blogu (neřešte, kdo to je), jak rychle a snadno a hlavně URČITĚ získat všecko ovoce ve hře...není to cheat, ale může se vám to zdát možná nefér, takže jestli to nechcete vědět, nečtěte dál.
NÁVOD:
Kup u Toma Nooka dopisní papír a napiš dopis o JEDNOM ŘÁDKU zvířátku, je jedno jakému.Zpráva by měla vypadat asi takhle:
"Dear Pompom,
How are you?"
Protože řádek se jménem zvířátka se nepočítá.Hlavní je, aby zpráva nepřesáhla jeden řádek a byla anglicky.Do dopisu dej ovoce tvého města (to, které tam bylo od začátku tvého hraní) a dopis pošli. Až ti zvířátko odepíše, v dopisu bude buď tričko nebo cizokrajné ovoce, šance 50 na 50. Zkoušej to chvíli, když to budeš posílat všem zvířátkům, máš to hned. Za dva dny jsem tak nasbírala všecky druhy ovoce, ozkoušeno :)

Datum
Vložil
Titulek

c

a nevi jak vypada???prosim popis mi ho.

Datum
Vložil
Titulek

c

A neni to ten kterej ma hulku vypada jako zelva a je starej????????dik a zatim

Datum
Vložil
Titulek

Re: c

jj,to je on.

Datum
Vložil
Titulek

c

Kdo je mayor a kde ho mám hledat? Děkuji

Datum
Vložil
Titulek

Re: c

Mayor je správce města kterého můžeš vidět když jsi v Town Hall.Ven chodí jen v určitej den....teď si nevzpomenu jakoej....

Datum
Vložil
Titulek

j

co mám udělat, když zasadím stromy a květiny od Toma Nooka?

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.